Aansluiten


Een aansluiting bij een club dient via een registratieformulier te gebeuren. Het is de taak van de clubwerking om dit in orde te brengen.

 

Afhankelijk van jouw intenties kan je je louter aansluiten als recreant, of je kan voor een actiever lidmaatschap kiezen wat de mogelijkheid biedt om deel te nemen aan de interclub competitie, regionale en/of nationale tornooien. Informeer zeker naar de verschillende condities die clubs bieden afhankelijk van het gekozen lidmaatschap. Als 'actief lid' kan het wel eens zijn dat je aan een voordeliger tarief of zelfs gratis kan trainen of spelen in de club. Zeker doen dus!

 

Let wel op dat je bij het inschrijven tevens een pasfoto van jezelf bij je hebt. De digitalisering heeft hier al een tijdje haar doorgang gevonden. Even later ontvang je een lidkaart van de Vlaamse Snooker Federatie. Dit is als het ware jouw snookerpaspoort. Indien je wenst deel te nemen aan tornooien of competitie dien je hiervan in het bezit te zijn.

 

Mocht je wat inschrijven betreft zelf graag initiatief nemen, dan kan je dit formulier, samen met andere, terug vinden op de website van VSF. klik op dit formulier om het betreffende formulier te downloaden.