Informatiekanalen


De keuze van club zal waarschijnlijk voor een stuk geografisch bepaald worden. Iemand die start gaat niet meteen een club zoeken die 40 km ver verwijderd ligt, maar zoekt een club redelijk dicht bij zijn/haar woonplaats.


Toch is het niet slecht dat je een bezoek brengt aan meerdere clubs in de buurt. Soms kan de kwaliteit van het materiaal, de sfeer die je er aantreft, sociale aspecten enz. ook een overweging waard zijn om in jouw keuze mee te nemen.

 

Uiteindelijk kan je als starter op meerdere plaatsen terecht om je degelijk te informeren. Een snookerclub kan je al op weg helpen. Bij 'Clubs VSF' op onze website vind je een hele reeks van adressen en websites van aangesloten clubs bij VSF (*) terug. Je stelt je in contact met de verantwoordelijke voor clubwerking, ofwel de voorzitter van de snookerclub of de uitbater. Alles is vrijblijvend uiteraard.

 

Als je vooraf alles even rustig wil bekijken, kan je terecht op de websites van VSF, BBSA en die van de provinciën (afhankelijk van waar je woont). Door te klikken kom je rechtstreeks bij het gewest.

 

 

Indien je interesse zou hebben en wil weten wat er zoal gezegd wordt in het Vlaamse snookerwereldje, kan je een kijkje nemen of inloggen op het snookerforum dat je kan vinden onder www.snookerforum.be. Mocht je hier vragen achterlaten, zal men je ook vrij snel verder helpen.

 

(*) VSF staat hier voor de 'Vlaamse Snooker Federatie'. De hoofdzetel van VSF is gevestigd in Gent en werkt overkoepelend voor alle provinciën in het Vlaams landsgedeelte.