wie - wat ?

Over Prosnooker


Prosnooker zag het levenslicht rond de eeuwwisseling. Onze activiteiten lagen destijds bij het informeren van de media en het grote publiek over onze nationale trots Bjorn Haneveer. Daarna werden jongeren en  volwassenen begeleid in hun snookerambities om te snookeren op nationaal en internationaal niveau.

 

Tegen de tijd dat Prosnooker een vaste waarde werd, is het idee ontsproten om een team van spelers te vormen. Met oog voor detail en kwaliteit werd een breed scala van sportspecifieke en intermenselijke tools aangereikt om 'de mens in de snookerspeler' bewuster te maken in zijn denken en voelen, en in omgang met de witte bal. 


kwaliteit


Bij Prosnooker komt kwaliteit voor kwantiteit!

 

Prosnooker wil graag spelers bewust maken van hun eigen denken en functioneren. 'Stil staan en kijken wat er gebeurt, hoe het gebeurt en hiermee omgaan' heeft altijd centraal gestaan in ons beleid.

 

Met oog voor respect en details, snookeretiquette en een zeer gemoedelijke sfeer om de mens in de speler toe te laten te 'zijn', gaan wij op zoek naar kwaliteit in de speler en op de snookertafel.

onze filosofie


'ELKE BEWEGING IN VOLLEDIG BEWUSTZIJN EN MET EEN DUIDELIJK DOEL.'

 

Ons Prosnooker statement staat garant voor een duidelijke visie en doelgerichte aanpak. Wij maken graag werk om jou als speler of begeleider bij te schaven, ongeacht het niveau. Onze werkwijze is zeer eenvoudig, transparant, en afgesteld op elk niveau.

 

De weg die jij gaat, is de weg die wij samen gaan.