Aanbod spelers en begeleiders

Het Prosnooker management kan terugblikken op meer dan 25 jaar ervaring. 25 jaar kijken naar spelers, praten,  vragen, samen werken, invoelen. Dat telt!

Onze sterke kwaliteiten zijn niet alleen onze kennis en ervaring, maar ook onze menselijke kwaliteiten om te luisteren, om te begrijpen, om samen op een positieve manier het probleem te ontleden en constructief aan te pakken. Jouw doel is ons doel!

 

Prosnooker voorziet in een ruim aanbod voor spelers. Aan mogelijkheden en tijd geen gebrek om jouw persoonlijk bij te staan. Een check-up met grondige evaluatie, enkele sessies om bij te sturen, op een info avond, op een gratis trainingsdag, via de telefoon, in het Prosnooker team ...

Tal van mogelijkheden om elkaar te treffen in volledig wederzijds vertrouwen.

 

En of je net gestart bent of reeds jaren snookert. Prosnooker pakt elk probleem aan. Wij gaan niet uit van verwachtingen, maar starten vanuit respect voor jouw situatie als speler. Als jij gericht aandacht wil schenken en je inzetten, helpen wij je zeer graag verder.

 

Ben je eerder geïnteresseerd in het begeleiden van spelers? Geen probleem!

 

Prosnooker heeft in het verleden steeds de hand uitgestoken om begeleiders/coaches bij te staan, en zal dit ook actief blijven doen. Wij weten best wel hoe beschermd het coaching wereldje is. Doch daar doen wij niet aan mee. Wij spelen open kaart wat informatie betreft en schrikken er niet van terug om kennis te delen, te informeren of zaken duidelijk te maken. Met een ingesteldheid dat wij allen elke dag nog bijleren, willen wij u ook graag verder helpen.

 

Wil je hierover eens graag wat meer informatie? Contacteer ons via de website en verduidelijk waar jouw interesses liggen. Of bel ons om een afspraak te maken en samen rond de tafel te zitten. Prosnooker is er ook om diegenen te  helpen die als begeleider aan de andere kant van de keu staan.